18 Juli 2012

Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full Serial Number / Key

Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full Serial Number / Key
Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full Serial Number / Key adalah alat perkantoran pengolah data yang dapat digunakan untuk mengolah data data keuangan dengan office excel 2013, mengolah data per-kata dengan Office Word 2013, mengolah data untuk presentasi dengan Office PowerPoint 2013, dan beragam fitur pengolah data lainnya.

Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full product key menampilkan fitur baru dengan tampilan baru yang menyesuaikan dengan Windows 8 sebagai generasi baru Windows, Microsoft Office Pro Plus 2013 hanya mendukung Windows 7 dan Windows 8.


New:
1. Hidden Ribbon
Personally, I like the ribbon interface, and I’m glad that Microsoft is extending that same functionality across virtually every product it makes. But, many people don’t appreciate it like I do, and even though I’m a fan I’d still like to work on a less cluttered workspace sometimes.

Thurrott reports that Office 2013 continues the legacy of the ribbon UI, but that it is hidden by default. He points out that the move probably has something to do with accommodating the simplicity of the Metro interface.

2. Touch Mode
Microsoft is jumping into the tablet game with Windows 8–with both traditional Intel/AMD-based architecture, as well as Windows on ARM (WOA) for ARM-based tablet hardware. One of the defining elements of tablets is the lack of a physical keyboard, and the dependence on a touchscreen interface for multi-gesture navigation.

Office 2013 applications have a Touch Mode button to make the software easier to use with a touchscreen device. According to Thurrott, Touch Mode enlarges the ribbon buttons and other controls, and spaces things out more so you can swipe and tap more accurately with your fingers.

3. Office Marketplace
You can’t develop anything these days without launching some sort of app store, and Office 2013 won’t be an exception to that rule. Microsoft is planning the Office Marketplace as a resource for users to find extensions and tools to expand the capabilities of the Office software, and customize it to work the way you need it to.

4. Password Protected Change Tracking
As a writer, I love being able to track changes within a document. It makes it much easier to follow feedback and comments, and to be able to see what was added, deleted, or changed, from the original. However, anyone with access to the file can accept changes or delete comments, and the tracking will be gone.

Word 2013, the Office 2013 version of Microsoft Word, allows you to password protect change tracking so that only you—or someone with the designated password—can delete those changes.

5. Weather Bar
Outlook 2013 sports a weather bar in Calendar mode. Obviously the weather updates can only predict so far into the future–usually a week to 10 days tops–but, now you can have at-a-glance access to the predicted weather conditions on a given day to help you plan out your week.

6. Inline Replies
Following the lead of the Office Web Apps version of Outlook, Outlook 2013 will no longer pop open a new window to reply to an email message. Thurrott says, “Now, replies happen inline by default, and in the area normally reserved for the reading pane.” 



System Requirements:
  • Computer and processor: 1 Ghz or greater x86/x64 Processor with SSE2 instruction set
  • Memory: 1 GB RAM (32 Bit) /2 GB RAM (64 Bit)
  • Hard disk: 3.5 GB free disk space
  • Operating System: Windows 7 or newer, either 32-bit or 64-bit; Windows 2008R2 or newer with .Net 3.5 or greater. It isn’t possible to install on a PC running Windows XP or Vista. To use with Windows 8 you must be running the Release Preview version or higher. Get the Release Preview.
  • Graphics: Graphics hardware acceleration requires DirectX10 graphics card and 1024 x 576 resolution
Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full product key

Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full product key

Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full product key

Download:
Password: www.fikrishare.com

30 comments:

  1. link'a perbarui dunk gan,, ga bisa d.dunlud tuh

    BalasHapus
  2. link mediafre'a ga bsa d.dunlud gan

    BalasHapus
  3. link mediafire'a ga bisa gan

    BalasHapus
  4. postingan ini tidak menggunakan mediafire

    BalasHapus
  5. gan admin,,nie key'nya hanya 1 bulan atau 1 tahun,.,.???
    kalaupun 1 bulan tlng jga dishare crack'ya kya office pro plus 2010,.,
    thank'z before,.,

    BalasHapus
  6. postingan yang bagus tentang Microsoft Office Professional Plus 2013 Consumer Preview Full Serial Number / Key

    BalasHapus
  7. izin nyedot..., Trims... mas bro

    BalasHapus
  8. Izin Download Mas Admin

    Thanks : My Blog : http://indonesiandongengserempemberianakmal.blogspot.com/

    BalasHapus
  9. aktif sampai 2013 (hingga final rilis).

    BalasHapus
  10. thanks mas bro :)
    Success for this website

    BalasHapus
  11. Pas banget,,, Aktif Hingga Final Rilis!!!
    ------------------Thanks For Admin---------------
    Fikrishare Is The Best!

    BalasHapus
  12. Om,,sya udh instal dn mskn serial key'ya,,udh gagh ada tnda cange produk key,,tpi kok stiap akses slah stu office slalu ada jndla activation wizard,,cra nglangn'nya gmna,,??

    BalasHapus
  13. Meganthropus19 Juli 2012 21.07

    Gan cara hapus serial numbernya gmn?
    ku gak bs aktif soalnya udah limit multiple product key....
    BTW...
    Nice posting gan....

    BalasHapus
  14. ini buat win7 Home Premiumbisa gk gan

    BalasHapus
  15. @Anonim dan Meganthropus: saat ini punya saya masih aktif dan belum menemukan letak untuk mengganti key-nya. mohon maaf belum bisa membantu

    BalasHapus
  16. @ProzesseAdx: mohon maaf untuk di win 7 home premium saya tidak bisa memastikannya karena PC dan laptop saya menggunakan win 7 ultimate

    BalasHapus
  17. Nice gan udh bisa,,,cara aktivasinya hrus dlm keadaan online dn jka gagh online pzti slalu ada jndla activation wizard,,dn jga qta hrus pnya akun hotmail agar bsa verifikasi serialnya,,
    bgi yg mau ubh serial gnakan adj aktivator office2010 mni KMS,,nnti ada prngtn tdk sesuai dg office nya,,stlah itu bka officenya,,otmts akn cnfugirung product,,tggu adj mpe slse,,trz ke account,,nnti ada lgi cttn change product key,,
    untk admin fikri,,tk before tuk serialnya,,msh aktf kogh,,;)

    BalasHapus
  18. Bung fikri, ane request software untuk desain baju gitu dong atau mungkin sudah pernah di share disini mohon bantuannya ya.

    BalasHapus
  19. koq di instal error bro???

    BalasHapus
  20. @Anonim: mohon maaf saya tidak tahu nama softwarenya

    @Angga: apa sistem yg diminta sudah terpenuhi

    BalasHapus
  21. WAHH MANTAP SOB..KEREN KEREN

    BalasHapus
  22. Gan dah masuk office 2013 lama banget downloadnya lama gak full2

    BalasHapus
  23. sharing pengalaman saja:
    saya pakai office 2010 yg pakai aktivator- terus saya install yg 2013 ini( saya timpa) muncul pilihan customize dan upgrade.saya pilih upgrade.posisi offline.saya tungguin beberapa saat.selesai.
    saya restart-lsg saya cek saya pakai.lancar2 saja. saya jadi ngga pakai serial number.

    ok salam buat semuanya .trims ya...

    BalasHapus
  24. smartfren kuat gak ya bwt dunlud file gedhe???

    BalasHapus
  25. Cara Install nya jelasin dong... takutnya beda/salah.. :)

    BalasHapus

Bila menjumpai link adf.ly klik SKIP AD/ LEWATI di pojok kanan atas. Bila ada kesulitan dalam proses download, silahkan membaca Panduan Download.

Komentar SARA dan SPAM tidak akan diterbitkan.
Komentar SPAM: Menyisipkan URL/ Link di dalam pesan tanpa seizin Admin.

Kami hanya sekedar berbagi dan Anda memasuki dunia bajakan, SEGALA BENTUK KERUSAKAN YANG DITIMBULKAN OLEH PENGGUNAAN AKTIVATOR DITANGGUNG ANDA SENDIRI. Jika ingin yang aman tanpa resiko belilah produk asli dari pengembang software.