05 Mei 2012

Photodex ProShow Gold 5.0.3222 Full Patch / Crack

Photodex ProShow Gold 5.0.3222 Full Patch / Crack
Pada kesempatan malam ini saya akan share software yang telah di request oleh salah seorang sobat fikrishare. Photodex ProShow Gold 5.0.3222 Full Patch adalah aplikasi serbaguna yang dapat kita gunakan untuk membuat foto slide dengan menggabungkan foto, video dan musik. Mungkin sobat ingin membuat video yang menarik saat bersama teman, keluarga, atau kekasih Anda? Anda dapat membuat foto flash yang berbentuk video dari kumpulan foto atau gambar kenangan Anda dengan menambahkan musik atau lagu sebagai pengiring sehingga hasilnya pun sangat menarik, bahkan Anda pun dapat membuat foto flash dengan hasil yang menakjubkan dengan memanfaatkan fitur penambahan efek dari Photodex ProShow Gold FullPhotodex ProShow Gold 5.0 Full sangat mudah digunakan sehingga Anda dapat mengolah objek Anda dengan mudah.

ProShow Gold Top Features:
  • Easy-to-use Wizard. Create instant slide shows with ProShow Gold’s built-in wizard. Pick a theme, add your content and go! The wizard intelligently mixes a unique slideshow for you in just seconds, no extra work required.
  • Easily Add Photos & Videos to Your Show. Simply drag and drop your photos and videos onto the Slide List to add them to your show. Each slide can have an unlimited number of layers meaning you can create unique photo montages, add borders to images and more. You can even edit your video clips directly in ProShow Gold by using the built-in video trimmer. Use a transition to fade into the next slide for a seamless effect.
  • Add Motion to Still Images. Add a custom motion effect to any photo or video in your slideshow. Zoom into a point of interest, pan across a panoramic image or rotate any photo. A little bit of motion can add a lot of interest to your slide show. Think about how you see images when watching TV; they are rarely static and still on the screen. Add simple pans, zooms or rotations for the best overall effect.
  • Use Slide Styles + Transitions for Instant Effects. ProShow Gold has over 140 slide styles and over 390 transitions built-in. Use these pre-made effects to add a creative flair to any show. Just click to preview the effect and apply to any slide or transition in your show. You’ll get fun and creative effects in an instant!
  • Edit Photos & Create Custom Captions. ProShow Gold has a sea of built-in photo editing tools. Turn a color photo into black and white, adjust brightness or contrast, remove red-eye and more. You can also add custom captions to any slide in your show. Captions are great for creating intro slides, adding descriptive captions to photos, creating scrolling credits and more.
  • Share Your Shows at Home or On-the-Go. ProShow Gold has more output options than any other slideshow software on the market. Output your slide shows directly to all the major disc formats including DVD, Blu-ray & CD. Upload shows directly to the web through YouTube, Flash, QuickTime or Photodex’s own streaming ProShow Presenter. You can put your shows on portable devices* like the iPhone, iPod, Blackberry & more.
Cara install dengan Patch:
  • Install program hingga selesai
  • Tutup program
  • Non-aktifkan antivirus Anda, Patch terdeteksi sebagai virus.
  • Copy patch ke C:\Program files\Photodex\ProShow Gold\
  • Jalankan patch, lalu klik patch
  • Selesai
Download:
Password: www.fikrishare.com

17 comments:

  1. kak fikrishare aku request software advanced system essential nya dong pleaseeee !!

    BalasHapus
  2. maaf untik iobit advanced system essential belum tersedia.

    BalasHapus
  3. qo tetep diminta registration key-nya sih?
    brarti programnya masih trial dooong???
    gimana yaaa...

    BalasHapus
  4. Mas gimana cara menghilangkan bacaan made as evaluation of proshow gold di tampilan

    BalasHapus
  5. Mas gimana cara menghilangkan bacaan made as evaluation of proshow gold di tampilan

    BalasHapus
  6. gunakan patch terlebih dahulu. dan blokir akses internet photodex dengan firewall

    BalasHapus
  7. udah di instal tp tetap minta registration key,. Gmna tuh selanjut nya?

    BalasHapus
  8. I want remove the made as an evaluation of proshow gold and proshow gold 5.0.3280 serial number

    BalasHapus
  9. gan patchnya g' bisa di download

    BalasHapus
  10. patchnya g' bisa di download

    BalasHapus
  11. Mas fikri, saya tolong file sama patch'nya di reupload lagi dong,,
    karena file yang ada di share beast sudah kehapus,, :D
    trims :D

    BalasHapus
  12. link patch nx dah di remove,tlg upload again ya.thank'z.

    BalasHapus
  13. versi terbaru bisa dilihat di http://www.fikrishare.com/2013/03/photodex-proshow-producer-503310-full.html

    BalasHapus
  14. Mas bisa request imapbuilder 7.50 yang full atw yg ada cracknya.

    BalasHapus
  15. Admin FikriShare.Com saya request imapbuilder 7.50 yang ada crack atau patchnya ya :)

    BalasHapus

Bila menjumpai link adf.ly klik SKIP AD/ LEWATI di pojok kanan atas. Bila ada kesulitan dalam proses download, silahkan membaca Panduan Download.

Komentar SARA dan SPAM tidak akan diterbitkan.
Komentar SPAM: Menyisipkan URL/ Link di dalam pesan tanpa seizin Admin.

Kami hanya sekedar berbagi dan Anda memasuki dunia bajakan, SEGALA BENTUK KERUSAKAN YANG DITIMBULKAN OLEH PENGGUNAAN AKTIVATOR DITANGGUNG ANDA SENDIRI. Jika ingin yang aman tanpa resiko belilah produk asli dari pengembang software.