11 Mei 2012

Nero Burning ROM 11.2.00400 Full Patch + Serial Number / Key

Nero Burning ROM 11.2.00400 Full Patch + Serial Number / Key
Nero Burning ROM 11.2.00400 Full Patch + Serial Number / Key adalah aplikasi populer dengan pengguna setia terbesar di dunia yang dapat kita gunakan untuk  melakukan proses pembakaran (burning) file seperti video, audio, dokumen, dan juga aplikasi ke CD/ DVD.

Features:
  • Span multiple discs - Easily burn the largest of files. Save time with Nero DiscSpan for splitting oversized files and burn them to the number of required discs at one time. Even mix any media type—music, photos, videos or data—onto one disc type.
  • Burn long lasting discs – Create discs that last and last. Expect nothing less than the best with the experts who started it all. Exclusive Nero SecurDisc 3.0 burning helps ensure disc readability reliability regardless of scratches, age and deterioration so your content remains secure for a long time. SecurDisc Surface Scan offers additional reliability to burned optical discs.
  • Rip audio – Rip your tunes from CD to PC with ease. Move your music from CDs to your PC with one-click ripping. Easily create playlists or CD mixes of your favorite tunes right on your computer for instant playback.
  • SecurDisc Surface Scan – Total reliability of your burned optical disc from the experts. Go beyond just burning with more SecurDisc features such as Surface Scan, which offers additional reliability to burned optical discs. Surface scanning is included with every burn to ensure that your discs are perfect before burning.
  • Burn and create disc images – Drag and drop to create disc images in many formats. Use ImageRecorder to create disc image files by simply dragging and dropping to burn disc image formats such as iso, nrg, cue and img. The virtual disc recorder expertly replicates data for easy backup to CDs, DVDs and Blu-ray Discs.
  • Disc copy – Make perfect copies with just a few clicks. Whether you’re copying music or videos, it’s easy to make flawless copies of your favorite music CDs and movies for playback or sharing. Copy music to CDs and even HD movies to Blu-ray Discs quickly and easily.
Requirements:
  • 2 GHz AMD or Intel processor
  • 512 MB RAM (1 GB RAM for Windows Vista or Windows 7)
  • 500 MB hard drive space for a typical installation of all components (including temporary disk space)
  • CD disc drive for installation
  • CD, DVD, or Blu-ray Disc recordable or rewritable drive for burning and video authoring
Cara Install:
  • Disconnect dari internet
  • Install program hingga selesai, gunakan serial number yang di download di blog ini. (Selama proses install jangan terkoneksi dengan internet)
  • Setelah nero 11 terinstall, Anda tambahkan file host yang telah Anda download dalam file patch ke C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host
  • Copy patch ke C:\Program files\ Nero
  • Klik patch, dan tutup patch
  • Jalankan program, saat program pertama kali dijalankan akan menampilkan menu member registration, pilih Reminder later.
  • Selesai
Download:
Password link:www.fikrishare.com
Semoga postingan tentang Nero Burning ROM 11.2.00400 Full Version Patch + Serial Number / Key ini dapat bermanfaat bagi Anda. Terima kasih telah berkunjung ke www.fikrishare.com.

16 comments:

  1. pertamax.. ijin sedot gan..

    BalasHapus
  2. saat instal sudah offline tapi SN terditeksi salah, jadi gak bisa instal, gimana nih??

    BalasHapus
  3. kang ukurannya 122MB waduh w pake modem lagi pasti kapan selesainya hehehe

    BalasHapus
  4. kang kalo bisa membuka pacht nya jangan pakai passord. dan passwordnya apa.tkhs

    BalasHapus
  5. siip gan....ijin sedot....
    klo yg mau bisnis online Mantap dan bs menentukan gaji kamu sendiri>>> http://jsstripler.makedollaronline.info/

    BalasHapus
  6. Hello,
    I think these days music around the world use music disk
    and YouTube as the best audio files resource.

    BalasHapus
  7. Bos,..td,.ane coba SN nya udah ga bisa,.kenapa ya

    BalasHapus
  8. gunakan Sn trial nero dulu. setelah itu patch, setelah sukses patch jalankan nero dan ganti serial dengan serial yang sudah di download

    BalasHapus
  9. Rano Kalestian17 Juli 2012 12.14

    akun suspended, file does not exist. Tolong upload lagi di hosting yang bukan wilayah SOPA PIPA macem kayak indowebster.

    BalasHapus
  10. kok link SN mati nih

    BalasHapus
  11. SN & HOST FILE ERROR GAN

    BalasHapus
  12. BANG FIKRIE, link download sn-nya kok gak bisa dibuka ya?

    BalasHapus
  13. gan Patch + SN + Host File Nero 11
    ganti lg dunk..... masa masih dia mediafire aje.....

    BalasHapus
  14. Ijin download sob, lagi membutuhkannya.

    Terima kasih.

    BalasHapus
  15. boro-boro terinstall bang,
    baru dimasukin serial number trus klik next malah gak jalan2 kok,

    BalasHapus

Bila menjumpai link adf.ly klik SKIP AD/ LEWATI di pojok kanan atas. Bila ada kesulitan dalam proses download, silahkan membaca Panduan Download.

Komentar SARA dan SPAM tidak akan diterbitkan.
Komentar SPAM: Menyisipkan URL/ Link di dalam pesan tanpa seizin Admin.

Kami hanya sekedar berbagi dan Anda memasuki dunia bajakan, SEGALA BENTUK KERUSAKAN YANG DITIMBULKAN OLEH PENGGUNAAN AKTIVATOR DITANGGUNG ANDA SENDIRI. Jika ingin yang aman tanpa resiko belilah produk asli dari pengembang software.